Livrare

Livrarea se va face la adresa indicata de Cumparator in formularul de comanda prin intermediul unor firme specializate de curierat, posta sau prin personal propriu. Costul livrarii este cel indicat la confirmarea telefonica sau electronica a comenzii si urmeaza a fi suportat integral de catre Cumparator sau este gratuit la o comanda de minim 100 lei.

Livrarea/preluarea produselor se poate face si direct de catre Cumparator de la sediul magazinului/cafenelei noastre ”The Coffee Factory” – adresa: Bucuresti, B-dul. Regina Elisabeta nr. 54, Sector 5.

Livrarea se va face in termen de: o zi lucratoare (in Bucuresti), 2-3 zile lucratoare (in tara), cu respectarea programului de functionare al magazinului si al firmei de curierat.
Livrarea produselor se va face intotdeauna dupa achitarea pretului de catre Cumparator, plata pretului urmând a se face cel mai târziu la data livrarii produsului. Transferul dreptului de proprietate si al riscurilor de la Vanzator la Cumparator se va face odata cu livrarea produselor.