Cafea Verde Macinata Efectele benefice extraordinare pe care cafeaua verde le poate avea asupra sanatatii te determina sa consumi aceasta bautura in doze mici si concentrate, precum o potiune magica.

Atentie, insa: cafeaua verde este… tot o cafea! Ca orice cafea, conține doze semnificative de cofeina. Si nu e nimic rau in asta.

Cafea Verde Macinata cu cofeina
Cofeina este prezenta in cafea, in unele tipuri de ceai si în vreo 60 de alte plante care se cultiva in intreaga lume. Chiar daca este destul de dificil de identificat concentratia exacta de cofeina din diferitele soiuri de cafea, specialistii spun ca cele mai populare doua dintre ele, arabica si robusta, ar avea o concentratie de aproximativ 1,2%, respectiv 2,2% cofeina.

Cafea Verde Macinata

Asadar, cu siguranta vei identifica gustul tare, viguros, al cofeinei si-i vei simti efectul energizant in ceasca ta de cafea verde.
Pentru momentele in care vrei, totusi, sa eviti sa consumi cofeina, iti propunem cafeaua verde decofeinizata. Aceeasi putere de detoxifiere a organismului, aceeasi calitate. O poti alege si cu aroma discreta de ghimbir sau cardamom.

Comanda acum cafea verde decofeinizata